fbpx
Santurtzi logo

Kai Alde Berria jatetxea

Eguneko
menua
Parrilla
Terraza
Irisgarria

Kai Alde Berria, 2018an berritua, Santurtziarra Kai Alde jatetxe mitikoa, 70 urte baino gehiagoko ibilbidea duena.

Kai Alde Berrian euskal sukaldaritzaren tradizioarekin jarraitzen dute, produktu onekin, teknika modernoak aplikatuz eta produktu eta aurkezpen berriak sartuz.

70-80 lagunentzako edukiera duena, eta 3 jantokitan banatutako espazioan eta kanpoko terraza eder batekin, eskatzen diguzuen edozein ekitaldi gastronomiko antolatzeko prestatua dago. Bere espezialitatea parrillan haragia eta arraina da.

Informazio gehiago

Itsasalde, 7
944744442

Zure JATETXEAK SANTURTZIN

Suharri Santurtzi

Suharri jatetxea

Haragia eta arraina plantxan, pintxo lehiaketako irabazlea
Restaurante Casa Galicia Santurtzi

Casa Galicia jatetxea

Euskal-Galiziako sukaldaritza tradizionala

EMAN IZENA GURE BULETINEAN

Jaso gure berriak e-mailez

Ez galdu Santurtzin gozatu ditzakezun ekitaldi, jarduera eta esperientziei buruzko berriak.

Aprobetxatu gure deskontuak afari, erosketa edo ostatuetarako, eta irabazi sariak gure lehiaketa eta zozketekin.

Hori guztia Santurtzin ezin hobeto pasatzeko.

Santurtzi logo

Itsas zaporea


Santurtzik itsasoaz eta mendiaz, hiriko jarduerez eta naturaz gozatzeko, sasoiko arrainik onenak dastatzeko, txingarretan egindako sardina goxoak dastatzeko eta pintxo gozoak dastatzeko aukera ematen du.

Bizkaian zurezko arrantza-itsasontzietan geratzen den azkenetakoa ere bisitatu ahal izango duzu, bai eta Itsasoa Museoa ere. Bertan, gure esentzia eta itsas arima ezagutuko dituzu, eta antzeztutako arrain enkanteetara joan zaitezke.

Edo, nahiago baduzu, senti ezazu balea bat zugandik metro gutxira, eta hunkitu zure bizitzan izango duzun esperientzia onenetako batekin.


Itsasoratu gure belaontzi-irteerekin, edo alokatu espazio bat zure musika-emanaldirako edo zure elkarterako.


Etorri Santurtzira, itsas-zaporea duen herri eder eta abegitsu bat izango duzu zain.